CENTRE D'OPTOMETRIA AMB ELS MILLORS PROFESSIONALS

A Òptica Soler, tenim cura de la teva salut visual i és a càrrec dels nostres Òptics Optometristes. Amb la voluntat de prevenir, detectar i solucionar problemes visuals, l'objectiu és aconseguir el màxim rendiment visual amb la mínima fatiga. Per tot això, s'estudia a més de l'estat refractiu dels ulls, aspectes que hagin pogut influir d'alguna manera en el desenvolupament i aprenentatge visual, possibles disfuncions binoculars , hàbits en referència a la posició i distància de lectura, entorn o medi ambient: il·luminació, mobiliari, colors, etc... De fet, la majoria de disfuncions visuals s'originen a distàncies curtes (dispositius dígitals i mòbils en particular, treballs de precisió, lectura, escriptura...).

ASSESSORAMENT PER A CADA CAS

A Òptica Soler, l'optometrista, acompanyat de la més alta tecnologia, ofereix els serveis de refracció visual; adaptació,control i dispensa de lents de contacte, visió infantil, visió en el treball, visió esportiva, visió geriàtrica i baixa visió amb l'objectiu de prevenir, detectar, compensar i millorar la visió.

Per tant, una suma de dades objectives i subjectives, permeten l'assessorament sobre la manera més adequada de buscar la solució visual que s'adeqüi millor a les seves necessitats.

Director Tècnic
Montserrat Soler Torra

Òptica Soler confia en tecnología

Apple · Eizo · Humphrey Instruments · Nidex · Rodenstock · Shamir · Topcon · Essilor · Zeiss